Authentic Cantonese Cuisine

Onbeperkt Dim Sum, Wok, HK BBQ en Chinese Fondue

Bij Full Moon beleeft u een Kantonese shared dining ervaring, ideal voor mensen die een variatie van gerechten willen proeven en delen. Voor een vast bedrag kan je onbeperkt genieten uit verscheidene Dim Sum, Wok, BBQ gerechten en Hotpot.

Prijzen voor all you can eat menu

Onbeperkt van de menukaart bestellen gedurende 2 uur.

Lunch
12:00 - 16:00

Maandag - Zondag 19,50
Kinderen (4-12) 12,50

Diner
16:00 - 21:30

Maandag t/m woensdag 27,50
Donderdag t/m zondag 28,95
Officiële en Chinese feestdagen 28,95
Kinderen (4 – 12) 13,80
Dim Sum

Dim Sum (點心)

Het is een van de belangrijkste culinaire tradities in Hong Kong, waarbij kleine gestoomde en gefrituurde hapjes worden geserveerd in onder andere bamboe mandjes.

Dim Sum

Kantonese BBQ (燒味)

Siu Mei is een Chinese manier van vlees grillen en zorgt ervoor dat het vlees een unieke barbecuesmaak krijgt. Full Moon serveert geroosterde Tja Sieuw, krokant spek, soja kip, Peking eend, spare ribs en geroosterde speenvarken.

Dim Sum

Chinese Fondue (火鍋)

Bij de Chinese fondue is een Chinese culinaire traditie waarbij gasten samen verschillende ingredienten koken in een gemeenschappelijke pan met verschillende soorten bouillon. De ingredienten bestaan meestal uit vlees, vis, zeevruchten en vele soorten groenten, champions, tofu en noedels.

Dim Sum

Wok (晚餐)

De Kantonese keuken komt oorspronkelijk uit de provincie Kanton in het zuiden van China. De belangrijkste kookmethodes zijn koken, bakken, roerbakken, stomen en frituren. Voor de Kantonese keuken is het belangrijk dat de smaken van een gerecht in harmonie zijn waardoor de pure smaken van de ingredienten behouden blijven.